Home Kulturë Teatri I qytetit Vushtrri plot suksese.

Teatri I qytetit Vushtrri plot suksese.

2 min read
0
0
677

Shkruan :Raif Lahu

Teatri I qytetit Vushtrri është shumë aktiv më 6 dhjetor 2019 u shfaq premiera e komedisë “Nuk do të paguajmë” te autorit : Dario Fo perkthyer nga Natyra Përçuku Selaci në regji të Besar Zahitit. Premiera u shfaq në Mitrovicë për shkak se salla e teatrit në Vushtrri është duke u renovuar. Edhe pse nga Vushtrria salla u mbush me artdashes dhe kjo shfaqje u duartrokit nga publiku. Pergjegjesi I teatrit Fazli Muharremi thekson” pas premieres se sukseshme ne me 23 janar kete shfaqje e shfaqem para publikut të Suharekes ku u mireprite jashtezakonishte mirë. Teatri I Vushtrrisë në vitin që e lam pas ka realizuar dy premiera të sukseshme edhe pse salla e teatrit në Vushtrri është në renovim. Komedia ” Burri I gruas sime” në regji të Qamil Sahitit dhe shfaqja ” Nuk do të paguajmë ” në regji të Besar Zahitit. Kjo shfaqje me 31 janar do te udhetoj për Tiranë në Teatrin Kombëtar. Padyshim aty ku ka aktivitet ka rezultate, pas Tiranes kjo shfaqje pritet të shfaqet në Ferizaj dhe Vushtrri. Siq duket Teatri I qytetit Vushtrri e ngjalli aktivitetin në qytetin tonë.

Load More Related Articles
Load More By Vicianapress
Load More In Kulturë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Sonte nga ora 20.00 Fillon Rivaliteti Televiziv për kryetar të Vushtrrisë

19/09/2021 | 09:50 Sonte nga 20.00 në Kanal 10 në emisionin Prime Time do të zhvillohet de…