Home Lajme Përfaqësues nga Komuna e Vushtrris po qëndrojn në beograd, per shkembimin e pervojave me temen :Diaspora dhe Zhvillimi Lokal

Përfaqësues nga Komuna e Vushtrris po qëndrojn në beograd, per shkembimin e pervojave me temen :Diaspora dhe Zhvillimi Lokal

28 second read
0
0
841

Perfaqesues nga komuna konkretisht nga kabineti i kryetarit Shkelzen Xhaferi dhe Amir Haradinaj po marrin pjesë në “First Regional Winter School” me temë “Diaspora for Local Development”, në qytetin e Beogradit. Pjesëmarres – perfaqesues nga Shqiperia,Kroacia,Bosnja e Hercegovina dhe Serbia. /VicianaPress/

Load More Related Articles
Load More By Vicianapress
Load More In Lajme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Sonte nga ora 20.00 Fillon Rivaliteti Televiziv për kryetar të Vushtrrisë

19/09/2021 | 09:50 Sonte nga 20.00 në Kanal 10 në emisionin Prime Time do të zhvillohet de…